Paul McCartney verraste de kok van een klein cafe in Kent, toen hij binnenkwam voor een lunch.
De Beatles legende, en bekend vegetariër, had maandag de opnames voor de Britse muziekshow Later… with Jools Holland afgerond, toen hij stopte bij het Fortify Cafe in Maidstone, Kent.
Volgens de Britse krant The Sun, trakteerde de zanger de volledige televisieploeg op een vleesvrije maaltijd, bestaande uit twaalf sandwiches, geroosterde paprika, hummus, falafel, frittata’s en verschillende zoetigheden.
Kok Sian Sheridan vertelde zijn klanten dat hij overdonderd was door het hebben van zo’n bekende gast.
'Ik zorgde ervoor dat alles perfect was. Ik kon niet geloven dat ik de lunch maakte van Paul McCartney,' spuide hij.
Volgens de krant bedroeg de rekening ongeveer £120, een druppel in de emmer voor de muzikant, die volgens de Sunday Times zo’n £680 miljoen waard is.
De 71-jarige singer-songwriter promoot momenteel zijn aanstaande album ‘New’.
Hij huurde vier nieuwe producers in om samen met hem aan het project te werken en is enthousiast over de eclectische mix van de nummers.
'Kijkend in een ander licht naar het maken van een album met nieuwe nummers was erg opwindend,' vertelde Paul recentelijk aan The Sun.
'Ik heb het geluk dat ik een baan heb waar ik van hou en als je ervan houdt en het is opwindend, dan is dat een formule die je niet kunt verslaan.'
(Bron: belfasttelegraph.co.uk)
(Vert.: Laura Alblas)